top of page

2:1:1 ARÁNYÚ ELÁGAZÓ LÁNCÚ AMINOSAV FORMULA

A BCAA Zero egy fennséges ízvilággal bíró komplex aminosav italpor, mely a klasszikusnak is nevezhető, 2:1:1 arányban tartalmazza mind a három esszenciális aminosavat: Leucint, Izoleucint iletve Valint diétád támogatásának érdekében (ez az esszenciális aminosavaknak hozzávetőlegesen a 35%-át foglalja magába).
Az esszenciális aminosavakat a test nem képes magától előállítani, így elsősorban táplálkozás során lehet bevinni őket a szerveztünkbe. Ennek érdekében fejlesztettük ki a BCAA Zerot, melyet magas energiaigényű sportokat végzőknek és aktív embereknek terveztünk, hogy még az utolsó kilométernek és gyakorlatnak is maximális energiabedobással ugorhass neki.

 

Áttekintés:

  • 5g BCAA-t tartalmaz

  • Fantasztikus íz

  • Kiváló és gyors oldódás az instantizált BCAA-knak köszönhetően

 

Ízek: Rózsaszín limonádé, Trópusi gyümölcs, Ízesítetlen​

Ízesített nettó tömeg: 300 g (50 adag) - 1 adag: 6 g (1 adagolókanál)

Ízesítetlen nettó tömeg: 300g (60 adag - 1 adag: 5 g

 

Összetevők:

Rózsaszín limonádé: Instant L-Leucin, Instant L-izoleucin, Instant L-valin, Savanyúságot szabályzó anyagok (citromsav), aroma (limonádé), színezék (céklavörös), Édesítőszerek (Aceszulfám K, Szukralóz).

 

Trópusi gyümölcs: Instant L-Leucin, Instant L-izoleucin, Instant L-valin, Savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), Aroma (trópusi gyümölcs), Édesítőszerek (Aceszulfám K, Szukralóz), Csomósodást gátló anyag (trikalcium-foszfát), színezékek (kurkumin, céklavörös).

 

Ízesítetlen: Instant L-Leucin, Instant L-izoleucin, Instant L-valin.

Adagolási javaslat: Keverjen össze 1 adag (1 adagolókanál) port 350 ml vízzel. Használja 30-40 perccel edzés előtt és edzés után, vagy lefekvés előtt. A pihenőnapokon étkezések között szedjen be egy adagot. Napi egy vagy két adag fogyasztása ajánlott.

 

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

 

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

BCAA ZERO

max_whey_bvanilla_900g.png
_ing_100_WHEY_900g.png
bottom of page