top of page

100% KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KREATIN-MONOHIDRÁT

 

A kreatin tudományosan bizonyítottan növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során. A Galvanize Nutrition Creatine Monohydrate ideális választás ahhoz, hogy edzéseid intenzitását és annak eredményeit egy új szintre emeld. Ízesítetlen formában, segédanyagok hozzáadása nélkül kapható, lehetőséget adva ezáltal a fehérjeturmixoddal vagy egyéb italoddal való kombinatív használatra. A kreatin kedvező hatása napi legalább 3 g bevitelével érhető el.

 

Áttekintés:

  • 5g Kreatin-monohidrát

 

Nettó tömeg: 500 g (100 adag) - 1 adag: 5 g

 

Összetevők: Kreatin-monohidrát.

 

Adagolási javaslat: A jótékony hatás eléréséhez legalább napi 3 gramm kreatin bevitele szükséges! A kreatin fogyasztása két periódusban javasolt. A töltési időszak a fogyasztás első hetében ajánlott. A töltési időszak alatt az ajánlott mennyiség a következők szerint alakul: ossza el a testsúlyát (kg) 3-al és vegyen be grammban a számítás eredményének megfelelő mennyiséget. Fenntartási időszakban az előző mennyiség fele javasolt. A beviteli mennyiséget ossza kétfelé és vigye be edzés előtt és után vagy az étkezések között. Keverjen el 5 grammot (adagolókanál a 8,5 ml jelzésig töltve) 500 ml vízben, vagy kombinálhatja fehérje vagy tömegnövelő shake-kel.

 

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

 

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

CREATINE MONOHIDRATE

max_whey_bvanilla_900g.png
_ing_100_WHEY_900g.png
bottom of page