top of page

CREATINE MONOHIDRATE

PURE CREATINE MONOHYDRATE

 

Kreatin har visat sig öka prestanda i successiva utbrott av kortvariga övningar med hög intensitet. Galvanize Nutrition Kreatin Monohydrat är idealisk för explosiva träningspass när du försöker träna på maximal nivå och kapacitet. Den har en neutral smak, därför kan du blanda den med andra sportdrycker som viktökning och proteinshakes. Den fördelaktiga effekten erhålls med ett dagligt intag av minst 3 g Kreatin.

Översikt:

• 5g Kreatin Monohydrat

 

Smaker: Ej Smaksatt

 

Storlekar: 500g

 

Förbrukning: Konsumtionsvanor för kreatin skiljer sig mellan två perioder. "Laddningstiden" rekommenderas för den första veckan av användning. Vid laddning beräknas din rekommenderade dagliga användning enligt följande: dividera din kroppsvikt i kg med 3, och så rekommenderas du att ta mängden kreatin i gram per dag enligt denna beräkning. Därefter tar du maximalt hälften av den mängden för underhåll i "stand-by"-perioden. Fördela den dagliga dosen under hela dagen, ta lite före och efter ditt dagliga träningspass eller mellan måltiderna. Ta inte mer än 10 g på en gång. Blanda (5 g - skopan fylld till 8,5 ml-strecket på skalan) av kreatin i ca 500 ml vätska, eller så kan du kombinera det med din protein- eller gainer shake.

 

Ingredienser:

Kreatin Monohydrat.

 

Varningar: Förvaras oåtkomligt för barn. Denna produkt är inte ett livsmedelssubstitut eller -ersättning. Använd denna produkt för att komplettera en balanserad kost. Använd inte mer än rekommenderad dosering. Kan ha en negativ inverkan på aktivitet och uppmärksamhet hos barn.

 

Allergen info: Tillverkad i en anläggning som behandlar mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, fisk och ingredienser från kräftdjur.

max_whey_bvanilla_900g.png
_ing_100_WHEY_900g.png
bottom of page