top of page

GLUTA MAX

100% L-GLUTAMIN AMINOSYRA

Gluta MAX är en 100% L-Glutamin-Aminosyra.

 

Det är känt att protein hjälper till att upprätthålla och bygga muskler. Men bara få vet att Glutamin är den vanligaste Aminosyran som finns i musklerna. Under intensiv träning kan Glutamin bli en essentiell aminosyra, eftersom kroppen inte kan producera den önskade mängden under vissa förhållanden. Därför kan du med ett dagligt intag av L-Glutamin tillgodose detta underskott. Vi har gjort denna produkt utan smak och fri från några tillsatser, så att du kan kombinera den med våra andra produkter och shakes för att designa det nödvändiga näringspaketet för att uppnå dina mål.

Smaker: Ej smaksatt

 

Storlekar: 300g

 

Förbrukning: Ta en portion (5 g fylld till 8,5 ml på skalan) och blanda med 350ml vatten eller dryck. Alternativt kan du kombinera denna produkt med ditt protein eller gainer shake. Använd 30–40 minuter före träning och strax efter träning eller innan du lägger dig. På din vilodag kan du ta mellan måltiderna. Ta en eller två portioner per dag.

 

Ingredienser: 

L-Glutamin.

 

Varningar: Förvaras oåtkomligt för barn. Denna produkt är inte ett livsmedelssubstitut eller -ersättning. Använd denna produkt för att komplettera en balanserad kost. Använd inte mer än rekommenderad dosering. Kan ha en negativ inverkan på aktivitet och uppmärksamhet hos barn.

 

Allergen info: Tillverkad i en anläggning som behandlar mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, fisk och ingredienser från kräftdjur.

max_whey_bvanilla_900g.png
_ing_100_WHEY_900g.png
bottom of page