top of page

JOINT SUPPORT

GLUCOSAMINE OCH MSM COMPLEX FÖR LED SUPPORT

 

Glukosamin Sulfat Led Support utformad för normal ledfunktion och rörlighet.

 

Vår produkt är huvudsakligen baserad på Glukosaminsulfat, MSM och Kondroitinsulfat. Vi har förstärkt denna formel med Magnesium och Koppar som bidrar till underhåll av normal bindväv. Vi har tillsatt Vitamin C i denna produkt som bidrar till absorption, medan E-vitamin har en skyddande effekt mot oxidativ stress som kan leda till smärta och inflammation i lederna.

 

Mängder: 90 kapslar

 

Förbrukning: Ta 3 kapslar dagligen tillsammans måltider.

 

Ingredienser: 

D-Glukosaminsulfat 2KCL, Dimetylsulfon (MSM), Bovint gelatin (som kapselskal), Kondroitinsulfater, Kalciumkarbonat, Magnesiumoxid, L-Askorbinsyra, Curcuma longa [kurkumin(Rot)] 45:1 extract, Klumpförebyggande medel (Magnesiumstearat), Zingiber officinale (ingefära Rot) 20:1 extract, Färg (Titandioxid), Kopparbisglycinat.

 

Varningar: Förvaras oåtkomligt för barn. Denna produkt är inte ett livsmedelssubstitut eller -ersättning. Använd denna produkt för att komplettera en balanserad kost. Använd inte mer än rekommenderad dosering. Kan ha en negativ inverkan på aktivitet och uppmärksamhet hos barn.

 

Allergen info: Tillverkad i en anläggning som behandlar mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, fisk och ingredienser från kräftdjur.

max_whey_bvanilla_900g.png
_ing_100_WHEY_900g.png
bottom of page