top of page

BCAA 5000

BCAA TABLETTA B6 VITAMINNAL MEGERŐSÍTVE

Mind tudjuk, hogy az izomzat fehérjékből áll és az aminosavak a fehérjék építőkövei.

Támogasd diétádat a Galvanize Chrome BCAA 5000 termékünkkel, amely a klasszikus 2:1:1 arányban biztosítja számodra mind a 3 esszenciális aminosavat (Leucint, Izoleucint és Valint). Ezek az aminosavak az esszenciális aminosavak csoportjába tartoznak, melyeket a szervezet magától nem képes előállítani, csak a kiegyensúlyozott és következetes táplálkozás részeként lehetséges a szervezetünkbe való bevitelük. A terméket B6 vitaminnal erősítettük meg, melyből a napi szükséglet 125%-ának megfelelő mennyiséget tartalmaz. A B6 Vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Áttekntés:

  • 5000mg BCAA

  • 2:1:1 arányban

  • Hozzáadott B6-vitaminnal

 

Kiszerelés: 150 tabletta (30 adag) - Nettó tömeg: 217,5 g - 1 adag: 5 tabletta


Kiszerelés: 350 tabletta (70 adag) - Nettó tömeg: 507,5 g - 1 adag: 5 tabletta

Összetevők: L-leucin, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; L-izoleucin, L-valin, csomósodást és lesülést gátló anyagok: zsírsavak magnéziumsói, talkum, szilícium-dioxid; piridoxin-hidroklorid.

Adagolási javaslat:  Szedjen be naponta 5 tablettát, 30-40 perccel edzés előtt, vagy közvetlenül edzés után vagy lefekvés előtt. Pihenőnapokon két étkezés között szedjen be 1 adagot (5 tabletta).

Figyelmeztetés:  Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

100whey_900_chocolate.png
_ing_100_WHEY_900g.png
bottom of page